Waarom internet hotspot

Meeste mogelijkheden

Internet Hotspot biedt van alle internet hotspot leveranciers de meeste mogelijkheden. Daarnaast blijven wij continu doorontwikkelen.

Snelle WiFi verbinding

Beloon jouw gasten met een snelle en stabiele WiFi verbinding met zeer veel bereik.

Onze hotspots zijn veilig

Jouw gasten hebben geen toegang tot de apparaten als jouw kassa en pin automaat. Daarnaast staan onze hotspots geen illegale praktijken toe.

Je verzamelt continu gegevens

Zonder omkijken een grotere klantenkring opbouwen en deze laten beheren zodat jij je kunt focussen op jouw echte werk.

Wij monitoren jouw hotspot 24/7

Als enige aanbieder monitoren wij jouw hotspot op afstand en onze helpdesk neemt onmiddellijk contact op bij eventuele storingen.

De beste service

Wij beschikken over een professionele helpdesk die 24/7 te bereiken is dus ook op zon- en feestdagen.

Wat biedt het jou

Stabiele WiFi

Internet is in deze tijd onmisbaar. Je doet er als ondernemer goed aan om je gasten te voorzien van een veilige en stabiele internetverbinding. Internet Hotspot sluit hier perfect op aan, wij monitoren 24/7 jouw hotspot zodat je altijd kunt beschikken over een perfect functionerend draadloos netwerk.

De perfecte marketing tool

Je komt via Internet Hotspot direct in contact met jouw klantenkring via geautomatiseerde SMS, E-mail of Social Media. Deze klantenkring is zowel opgebouwd uit gasten die jouw zaak bezochten als mensen die inlogden op jouw systeem.

Inzicht in jouw gasten

Via het Internet Hotspot Dashboard zijn we in staat  om inzicht te krijgen in jouw klantenbestand. Zo weet je bijv. de gemiddelde leeftijd van je gasten, zien we wanneer de drukke momenten zijn in jouw onderneming en op welke locaties jouw bezoekers het meeste zijn (bij meerdere hotspots voor grotere ondernemingen). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de meeste locaties via 1 dashboard account te beheren.

Meer info?

Onze Internet Hotspot verantwoordelijke geeft jou graag en vrijblijvend antwoorden op al jouw vragen omtrent het aanbieden van een stabiele en veilige internetverbinding voor jouw klanten. Klik op onderstaande knop voor een afspraak zodat zijn bezoek niet ongelegen komt.