Hospitality

Een klus die helaas binnen veel organisaties niet aan de orde komt. Echter, binnen een wereld waar Internet en alle andere vernieuwende communicatiemogelijkheden zijn is HOSPITALITY een onmisbare schakel in een bedrijfsvoering. De kracht binnen Hospitality is dat we het met samen-werkende kennis , de verbreding binnen jouw organisatie opzoeken. Middels de hands-on- Hospitality strategie en de hospitality scan, gaan wij met jou of jouw afdelingen op zoek naar waar de hospitality binnen de haalbaarheid en de bedrijfsstrategie verhoogd kan worden. Om deze materie overzichtelijk te houden hebben we het begrip ‘Hospitality ‘onderverdeeld in 4 aspecten.

 • Hard Hospitality
 • Soft Hospitality
 • Human sence
 • www move

Wie wil nu niet onderscheidend bezig zijn binnen zijn segment van de markt. Rob helpt jou hier graag mee verder.
Hoe gaan we om met klachten?

Antwoorden op klachten

Klachten protocol

Interne omgang gasten

Klant tevredenheid meten

Sales

Het succes van SALES wordt bepaald door de Salesmensen die vanuit hun empathisch vermogen uw producten en/of diensten aan de man brengen. Het is wetenschappelijk bewezen dat goede sales gebaseerd wordt op de draagkracht van de persoonlijkheid van de verkoopmedewerkers. Dit is waar Rob Hoogsteder voor zorgt.

Onze aanpak is volledig afgestemd op het ontwikkelen van de kracht van de medewerkers. Succesvol verkopen wordt bepaald door uw team, het enthousiasme en de fun, waarmee de funfactor om tot een deal te komen gigantisch toeneemt. Los van alle sales theorieën, kijken we naar de kracht van elk individu. Ze krijgen tools aangereikt om met hun persoonlijkheid meer bewustwording beter, makkelijker en meer te verkopen. Wij passen hierbij de kracht en kennis van NLP toe, waarbij het begrip RAPPORT een grote rol speelt.

Onze jarenlange ervaring in de sales geven alle bouwstenen mee om ook uw personeel naar een geolied team met een veel hoger verkoop resultaat te brengen.afstemming tussen alle interne diensten om de sales effectief te laten verlopen en strategische ontwikkelingen te ondersteunen is vanzelfsprekend.

Werving en Selectie

Uw personeel is één van de belangrijkste schakels naar succes. Zoals u elders op deze website heeft kunnen lezen,is gastvrijheid en liefde voor de job fundamenteel om de best mogelijke resultaten te bereiken met uw bedrijf.

 

Rob Hoosteder neemt je graag deze zorgen uit handen, door het werven en selecteren van nieuw personeel wanneer uw team versterking nodig heeft. Hij let onder andere op persoonlijke uitstraling, storytelling, gastvrijheid en passie voor de baan/sector en lichaamstaal. welke motivatoren zijn aanwezig en in welk profiel.

Onze wijze om personeel te werven verschilt in elk opzicht van anderen, maar daardoor zeer succesvol.

 Wervingstheater
Rob gaat met een aantal geselecteerde personen rollenspellen doen in zijn wervingstheater. Op voorhand bespreekt hij zijn manier van aanpak en methode met u in een persoonlijk gesprek. Door de geselecteerde personen uit hun “comfort zone” te halen boekt hij hele verrassende resultaten, waardoor hij precies weet of er een match zal zijn met uw bedrijf en de rest van het team.

Persoonlijkheidstest
Daarnaast maakt hij gebruik van een zeer hoog aangeschreven persoonlijkheidstest die, mede door ervaring en zijn trainerschap in NLP, speciaal ontwikkeld werd voor het aanwerven van nieuw personeel in bedrijven. Door middel van o.a. vraagstellingen en het vinden van onderbewuste belemmeringen krijgt hij snel en duidelijk een perfect beeld van de nieuwe man of vrouw binnen uw organisatie.