Waar design en smaak elkaar ontmoeten...

Conditus Chocolate Creations is het familiebedrijf van Karin Lindekens en John Castermans dat sinds 1938 een passie heeft voor chocolade.  Medio 2014 nam het bedrijf tevens zijn intrek in de nieuwe locatie op het industrieterrein van Opglabbeek. Conditus betekent ‘smakelijk’ in het Latijn. De naam werd gekozen als verwijzing naar Tongeren, de Romeinse stad, waar het bedrijf zijn roots heeft.

Zij zijn gespecialiseerd in promotionele en relationele chocolade geschenken voor marketing (give-away’s, relatiegeschenken, …) en HR doeleinden (Pasen, Sint, eindejaar, …), specifiek voor bedrijven, instellingen en verenigingen.  Dit aan de hand van pralines en tablets, bedrukt met bedrijfslogo’s, foto’s en/of tekst uit eetbare inkt, vaak in combinatie met een assortiment Xclusive of Luxury pralines. Daarnaast organiseert Conditus Chocolate Creations ook workshops, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden originele smaken en samenstellingen te creëren.

Luxury Line

 

Deze lijn omvat de grotere bonbons en hebben meer traditionele smaken. Al dan niet kunnen zij gecombineerd worden met bijpassende rechthoekige logo-bonbons.

Xclusive Line

 

Dit gamma presenteert de kleinere, meer verfijnde bonbons met een exclusievere smaak. Je kunt ze net als onze andere artikelen combineren met de bijpassende vierkante of rechthoekige logo bonbons.

Binnenkort kun je hier de nieuwe folder downloaden