Tussen twee vuren

De eeuwigdurende strijd tussen de zwarte en witte brigade?
Onbegrip over de wijze van communicatie?

Ben je het ook zat dat er alleen maar onderling gestrest gecommuniceerd wordt?

Ben je er ook van overtuigd dat een positieve flow je meer kan brengen?
Wat levert een plezierige werksfeer jou bij jouw klanten méér op?
 
Tijdens deze training gaan we dieper in op de verschillende communicatie modellen en projecteren we deze tijdens de training samen met jou tot een werkbaar model binnen jouw organisatie. Neem de tools mee om beter te communiceren binnen jouw organisatie, creëer een prettige werksfeer en ga het vanaf morgen toepassen in jouw

organisatie en of bedrijf. Laat jouw gasten de juiste sfeer beleven, rendement verzekerd.

Succesvol zomerterras

Uiteraard is het jouw ambitie om een goede terrasomzet  te behalen! De Succesvolle zomerterrastraining van Rob Hoogsteder biedt jou daarvoor waardevolle tools aan. Je kunt er meteen mee aan de slag en je merkt direct het positieve resultaat bij je gasten en medewerkers.

Sprankelende ideeën en goed gemotiveerde medewerkers vormen is een ware kunst. Als horecaondernemer doe je er goed aan deze kunst te beheersen. Succesvol zomerterras heeft een aantal geweldige tips om deze kunst te gaan beheersen Doe er tijdens de succesvol zomerterrastraining je voordeel mee.

Succesvol Zomeren gaat over het bouwen aan afspraken met elkaar die resulteren in duurzaam én wederzijds voordeel. Blik vooruit en durf de Mindset aan om succesvolle ideeën te ontwikkelen. Fun op de werkvloer blijkt de absolute topper in omzetverhoging te zijn. Vooral de kunst om Fun te gebruiken belichten we tijdens de Succesvolle zomertraining.

De training is specifiek voor jou als horecaondernemer, maar zeker ook voor jouw medewerkers die daarmee hun eigen kennis kunnen vergroten. Vergroot elkaars werkplezier, verhoog de omzet en vul rijkelijk de fooienpot!

Koken en karakterprofielen

Wat weten we van elkaar, binnen deze culinaire workshop kijken we snel naar karakrter profielen en wat kun je met deze wetenschap. Om het spannender te maken, ervaar het binnen de omgeving van de keuken. Wie doet wat en wat is wanneer op zijn plaats.Een leuke uitdaging die werkt in team verband, management teams een andere kijk geeft op zichzelf.Verrassende sturing elementen bevat. Last but least, heerlijk koken en gezellig samenzijn.


Enneagram en management
De diepgang van karakter profielen zoeken we op. Hoe kan deze inzicht brengen en hoe implementeren we dit binnen een team of groepje personen. Welke uitwerking heeft dit binnen het management en hoe stel je de profielen tegenover elkaar. Waar liggen jouw grenzen en wat zou je daadwerkelijk willen laten zien.

Bijzonder leerzaam.
Doel: Hoe staat een team tegenover samenwerken, leer respectvol met elkaar omgaan, ervaar dat de stremmingen bij jezelf zitten. Geef ontwikkeling de mogelijkheid zich verder te ontplooien.